This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Econic One - Създаването на Една Иновация

От дълго време чакаме да ви споделим най-голямата новина около нашия екип. Вече дойде време да я разкрием. Старият ни бранд Eljoy се превъплъщава в Econic One, с което поставяме началото на нова страница от историята на компанията ни. Страница, на която заглавно място има най-новата ни разработка - първият смарт електрически велосипед, създаден на Балканите.

Ето малко информация от кухнята от един от основателите на нашата компания, Галин Бонев, който ще ви разкаже повече за вълнуващите новини и новите ни начинания! 


Защо решихте да направите промяната?

В основата на първото колело, което създадох беше нуждата от нов и по-удобен начин за придвижване, който да направи градското ми ежедневие по-приятно. След 10 години, мотивацията ми не се е променила. Новите технолохични възможности ни позволиха да  бъдем още по-умни, бързи и ефективни. Така се роди Econic One - нашият първи смарт електрически велосипед. 


Каква е иновацията и какво всъщност се променя? 

Освен самия бранд, който вече ще се казва Econic One и има съвсем нова визия, най-голямата иновация се крие в самия продукт.
Econic One e смарт, свързан и универсален.
Колелото е оборудвано с GPS, смарт ключалка и аларма за допълнителна превенция от кражби. Разработихме мобилно приложение, с което велосипедът може да се отключва и заклюва с един клик и да се проследява локацията му.
Освен това, Econic one е създаден за различни видове терен- с него можеш да се придвижваш бързо и удобно в града както и да отидеш на планина и в природата. 


Какво е значението на името Econic One?

Ако трябва да опишем с една дума нашата идеология като бранд, то това е “econic”.  Econic описва синергията между иновацията и развитието в симбиоза с екосистемата, в която живеем. Econic описва правилния път към бъдещето, който можем да начертаем единствено чрез отговорност и устойчивото развитие.
В контекста на нашия бранд и продукт, econic възплъщава градската свобода. Свободата да се движиш по-бързо, по-умно и по-зелено. 

Search our shop